Loading...
Moa Hedström

12 SHADES OF GRAY

21 oktober 2015 av Moa
Looks, Make up of the day

Hejsan!
Idag fick jag en trevlig överraskning på posten, make up stores första palett någonsin; ”12 shades of gray”! Jag är inget fan av grå skuggor egentligen, men jag tycker den här paletten är så sjuk snygg och Make up stores skuggor är hur bra som helst så jag ville ge den en chans.
Hello!
Today I recieved a nice surprise in the mail, Make up stores first palette ever; ”12 shades of gray”! I’m not a fan of gray eyeshadows but I think this palette is gorgeous so I decided to give it a chance.

Paletten innehåller 12 skuggor, 6 stycken matta och 6 stycken med skimmer i. Färgerna är mjuka och lätta att jobba med samt väldigt pigmenterade som vanligt när det gäller Make up stores produkter.
The palette contains 12 shadows, 6 matte ones and 6 shimmery ones. The shadows are soft and easy to work with and very pigmented.

Jag älskar verkligen att Make up store har bestämt sig för att göra en palett. Jag gillar storleken på själva skuggorna, precis lagom stora (enkelskuggorna tycker jag kan kännas lite väl stora) och det är kul med både matta och skimriga nyanser i den. Den lever absolut upp till alla förväntningar när det kommer till kvalité, skuggorna är fantastiska att jobba med och alla känns lika pigmenterade. Även om jag inte är så förtjust i grå skuggor så älskar jag paletten i sig och hoppas verkligen på fler roliga varianter i framtiden!

Paletten släpps på fredag (23/10) och kommer kosta 795 kr.

I looove that Make up store decided to create a palette. I like the size of the shadows, I think the size of the single shadows are a little big and it’s great that there’s both matte and shimmery shadows in it. It really lives up to all expectations, the shadows are fantastic to work with and they’re very pigmented. As I said though, I’m not a fan of grey shadows but I really love the it anyways and I really hope they’ll lauch more different palettes in the future!

The palette will launch on friday (23/10) and will cost €89 (795 SEK)

Bas/Base:
IsaDora nude cushion foundation ”10 nude porcelain”
​NYX contour and highlight pro palette

Ögon/Eyes:
Make up store microshadow ”charcoal”​
NYX control freak eyebrow gel
NYX HD eyeshadow base​
Make up store ”12 shades of gray”
Make up store microshadow ”barbara”​
Kat von D tattoo liner trooper
NYX slide on eye pencil ”jet black”
Make up store lash art ”extreme”
Paris Berlin cat lash design mascara

Kinder/Ceeks:
Make up store microshadow ”style”​
NYX contour and highlight pro palette

Läppar/Lips:
Make up store lipstick ”photo”

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *