Loading...
Moa Hedström

Flora

15 oktober 2015 av Moa

Highlight game on point!
​Tyckte verkligen om allt med den här looken, något som inte händer så ofta. Vill passa på att tipsa om en contouring-palett som innehåller den bästa highlightern jag någonsin prövat, slår till och med The Balms Mary-Lou manizer! (Tycker den kan bli glittrig under dagen). Den finns i NYX senaste contour & highlight pro palette som släpptes nyligen, kommer en full review på den i min skönhetsblogg på eleven.se framöver. :)
I really liked everything about this look, something that is very rare when it comes to me. I want to take this opportunity to let you guys know that I’ve found the best highlighter ever! It’s even better than The Balm Mary-Lou manizer (I think it looks a litte too glittery after a while). It’s avaible in NYX new contour & highlight pro palette and I will do a full review on the whole palette in my swedish beauty blog on 
eleven.se later. :) 

Bas/Base:
IsaDora nude cushion foundation ”10 nude porcelain”
Paris Berlin HD powder
NYX contour and highlight pro palette

Ögon/Eyes:
NYX HD eyeshadow base
Anastasia Beverly hills dipbrow pomade ”ash brown”
Isadora brow shaping gel
Make up store microshadow ”flora”
Make up store microshadow ”barbara”
Eleven 120 color eyeshadow palette
​Make up store cake eyeliner ”white”
Paris Berlin cat lash design mascara
Eylure Volume falsh lashes

Kinder/Cheeks:
Make up store microshadow ”flora”
Make up store microshadow ”style”​
NYX contour and highlight pro palette

Läppar/Lips:
Make up store lipgloss ”mallow”Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *