Loading...
Moa Hedström

Gift from Lime Crime

02 mars 2016 av Moa

Hej alla! Hoppas det är bra mer er :)
Hello everyone! Hope you’re good :)

Jag fick ett mail från pressansvarige hos Lime Crime i uppdrag av Doe Deere för någon vecka sedan då de ville skicka lite produkter till mig. Sååå kul, har lite velvetines från Lime Crime sedan tidigare som jag gillar så jag tackade självfallet ja. Detta kom i brevlådan för ett par dagar sedan och jag har redan hunnit prova lite (se inlägget innan) och I love iiiit!
I got a mail from the PR manager on Lime Crime commissioned by Doe Deere about 1-2 weeks ago telling me that they wanted to send me some of their products. So much fun, I already have a few velvetines from them that I think are great so of course I said yes to the offer. This got in the mail a couple of days ago and I’ve already tried some of it (check the post before this one) and I love iiiit!

IMG_5295 IMG_5297 IMG_5298 IMG_5299

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *