Loading...
Moa Hedström

Review: Kerastase Initialiste /Kerastase Elixir Ultime Fine hair

04 april 2016 av Moa
Moa testar, Reviews

IMG_5739

Denna månad har jag i samarbete med Bangerhead fått prova på två hårvårdsprodukter! Har hört mycket bra om Kerastase och har ganska tunt och torrt/frizzigt hår så mitt val av produkter vart enkelt.

IMG_5744

Kerastase Initialiste, 479kr (kampanjpris på Bangerhead fram till 7/4, ordinarie pris är 599)
Kerastase Initialiste är ett hårserum som appliceras i handdukstorr hårbotten för att sedan masseras in. En pipett räcket till tunt/fint hår och två pipetter om man har lite tjockare hår. Detta ska göra så att håret känns tjockare, fylligare och glansigare! Hur bra låter inte det?

Vad tyckte jag?
För det första luktar den otroligt gott och är jättelätt att använda. Jag applicerade det enligt anvisningarna och väntade tills håret var helt torrt för att bedöma resultatet. Kan bara säga wow! Jag tycker definitivt att jag både såg och kände skillnad, upplevde även att håret fick lite volym av serumet. Kommer definitivt att fortsätta använda detta!

IMG_5746

Kerastase Elixir ultime fine hair, 319kr (kampanjpris på Bangerhead fram till 7/4, ordinarie pris är 399)
Kerastase elixir ultime för fint hår är en beautifying mist oil för håret, den ska ge glans och fyllighet med en lätt känsla genom några spray i handdukstorrt eller torrt hår. Man skakar flaskan så att oljan blandas med vätskan och sprutar sedan i fuktigt eller torrt hår.

Vad tyckte jag?
Första som slog mig var hur den doftade, väldigt starkt! Inget som direkt sätter sig i håret men under användning så tyckte jag att den luktade väldigt starkt och nästan fränt. Resultatet vart dock väldigt bra, håret kände sååå glansigt och mjukt utan att känna tungt. Man får vara försiktig så man ej överdoserar dock (då blir det nästan för oljigt och tungt), ett par sprut genom hela håret räcker! Detta kommer nog också vara en produkt jag kommer att fortsätta använda då den faktiskt eliminerade mina frizziga toppar.

*Inlägget är sponsrat av Bangerhead.se. Alla produkter är dock personligen valda som pressprover av mig och samarbetet har inte på något sätt påverkat mina åsikter om produkterna. 

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *