Loading...
Moa Hedström

Torrt i bloggen/fullspäckat schema och teknikstrul

22 april 2016 av Moa
Looks, Make up of the day

Hej alla fina!

Som ni kanske märkt är det lite dåligt med uppdatering för tillfället, detta därför att jag har ett fullmatat schema just nu och att min utrustning inte fungerar som den ska. Men snart så är jag tillbaka!

image image

Bjuder på en look för ett tag sedan, en mobilbild men det får duga nu när min kamerautrustning är utlånad.

Jag är helt galen i LimeCrimes Venus och Venus II paletter, jag har använt dem till looken ovan. Helt underbara färger i dem! Fransarna är från make up store och heter ”gorgeous” som är mina absoluta favoriter, älskar fransar som är lite ”spretiga” och lååånga. Har ni något tips på fransar som liknar dessa? Försöker vidga mina fransvyer, har svårt att hitta modeller jag gillar.

Som sagt håll ut, mer blogginnehåll kommer så snabbt min vardag varvar ner lite i tempo.

Kram på er alla! <3

Kommentera » 0
Sharing :

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *