Loading...
Moa Hedström

5 Favoriter från Bangerhead!

07 juni 2016 av Moa
Moa testar, Reviews

Hej godingar!
Hur mår ni? Jag jobbar som vanligt oerhört mycket, massor av stress och fix innan sommaren men snart hoppas jag på att det lättar. :)

Ville idag ta tillfället i akt och dela med mig av mina fem favoritprodukter ur Bangerheads sortiment! Får ofta frågor kring vad jag använder på daglig basis och har nu byggt ihop en lista på fem produkter jag absolut inte vill leva utan i dagsläget.

clarinsbeautyflashbalm50ml

Clarins beauty flash balm (Ord. Pris 359:-, NU -20%)
En av de mest underbara hudprodukter jag någonsin testat. Denna kräm verkar återfuktande, uppstramande och uppiggande samt att den ger ett mycket ungdomligare uttryck med mycket lyster. Använd den som ansiktsmask 2-3 ggr i veckan, som återfuktare eller som jag; Som primer till din foundation! Den låser verkligen fast din bas och ger ett otroligt jämt och fint resultat som håller. Jag ifrågasätter absolut inte varför denna kallas ”Askungen-creme”…

B001848_1

Shiseido eyelash curler (Ord. pris 239:-, NU -20%)
ALDRIG trodde jag att det faktiskt skulle vara skillnad på fransböjare och fransböjare – tills jag provade denna. På något magiskt vis ger den en fantastiskt naturlig och bra böj på fransarna som håller hela dagen. Oslagbar!

XLASH_1

Xlash ögonfransnäring (Ord. pris 399:-, NU -20%)
Har i alla tider varit otroligt skeptisk till fransnäringar av alla sorter och ansett att det bara är placebo-trams, i princip. Men så fick jag prova denna vilket helt ändrade på min åsikt. En applicering innan läggdags i 3-4 veckor ska ge ett märkbart resultat, jag kan dock erkänna att jag redan efter snart 2 veckor redan både ser och känner stoooor skillnad på mina fransar. Jag kan se hur det växer små fransar där jag tidigare inte haft några och hur de känns starkare. Slår vad om att om någon vecka lär de ha skjutit ordentligt på längden också!

B000656_1

Glamglow youth mud (Ord. pris 469:-, NU -20%)
Då jag under veckorna jobbar i en skönhetsbutik så får jag konstant möjligheten att prova otroligt många olika krämer och masker och dylikt. Jag har dock ännu inte provat någon exfolierande ansiktsmask/produkt som ens kan mäta sig i hur bra jag tycker denna är! Den stramar verkligen upp huden under användningen (man känner att man får en mycket yngre och spänstigare hud), tar bort ALLT gammalt skräp och döda hudceller i ansiktet och lämnar en otroligt både len OCH återfuktande känsla. Jag känner mig nästan född på nytt i ansiktet när jag använt denna. :)

152355_1

Cerawand locktång 13-26 mm (Ord. pris 499, NU -20%)
Jag är en riktig nybörjare när det kommer till hår och när jag haft kort hår i så många år så är det inte helt lätt att lära sig att styla långt hår igen. Jag älskar fina lockar på håret, speciellt halvtrassliga lockar med beachkänsla och tycker att denna är löjligt lätt att använda för att kunna åstadkomma precis det resultat man känner för! Vare sig det är beach-looken eller glam-lockarna. Går att ställa in exakt vilken temp man vill ha mellan 80-210 grader på några sekunder, en display visar exakt vilken temperatur tången ligger på vilket är ett stort plus i kanten!

*Inlägget är sponsrat av Bangerhead.se. Alla produkter är dock utvalda av mig och mina åsikter år också mina egna.

Kommentera » 1
Sharing :

En reaktion till “5 Favoriter från Bangerhead!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *