Loading...
Moa Hedström

SEBASTIAN PROFESSIONAL X MAXIME BÜCHI, II

29 oktober 2016 av Moa

Tjingeling!

och slänga upp en kort liten summering av de underbara hårprodukterna jag fick chansen att prova från Sebastian Professional’s kollektion ECLECTIC!
Jag tänker börja med att säga att jag verkligen tycker otroligt mycket om dem alla, är förvånad över att jag inte ens haft tillfälle att prova någon av dem sedan innan?! (Förutom Sublimate som då är helt ny :) ) De håller verkligen alla precis vad de lovar och vad jag gillar lite extra är att alla produkter håller samma höga kvalité och att de alla är extremt dryga.

Två av dem föll jag dock lite extra för. Den stylingkrämen Sublimate samt Volupt spray! Är verkligen så grymt impad av dessa två och de passar perfekt till mitt hår, varför är de då så bra?

Vi börjar med stylingkrämen. Jag har alltid haft ganska frissigt hår och nu när jag dessutom har blekta toppar så bidrar det inte direkt till det bättre.. Jag försöker ständigt tämja elände detta med diverse produkter, antingen har det blivit produkter som inte hjälper eller som tynger ner mitt hår och istället gör det stripigt. Sublimate inte bara tämjer mitt friss utan låter det ändå kännas viktlöst och följsamt med lagom stadga. Det syns inte heller att jag har någon form av produkt i håret och ett stort plus är att den går att lägga på mer av produkten under dagen om det behövs utan att det blir tungt.
Till vänster på bilden nedan har jag inga produkter alls i håret och till höger har jag använt Sublimate. KOLLA SKILLNADEN!
img_6812
Volupt spray är min andra solklara favorit. Jag har inte så mycket hår som jag kanske önskat, fint skandinaviskt och superplatt hår. Feel me? Denna spray skakar jag först om för att aktivera formulan, sprayar den jämt i hela håret då det är fuktigt och sedan fönar jag det det. Resultatet? Det känns helt ärligt som om jag har minst en tredjedel mer hår. Jag upplever också att håret får en grym stadga och volymen håller perfekt till nästa tvätt. Jag förstår inte vad för typ av magi den sprayen innehåller, jag är då iallafall helt såld.

Nu är det även så att jag har fått chansen att få välja ut en lycklig person som kommer att få dessa favoriter skickade hem till sig! Kul va?! Allt du behöver göra är att antingen lämna en kort kommentar till detta inlägg eller här på instagram där du berättar varför just du ska ha dessa två :)

Tävlingen avslutas 6/11.

img_6817

Lycka till!

Kram på er!

*Detta är ett sponsrat inlägg av Sebastian Professional. Alla åsikter är dock endast mina egna och detta samarbete har inte på något sätt påverkat dem.

Kommentera » 34
Sharing :

34 reaktioner till “SEBASTIAN PROFESSIONAL X MAXIME BÜCHI, II”

 1. Jag skulle så gärna vilja vinna för att jag tidigare prövar Sebastian produkter i Shampoo och balsam men ej stayling. Vill även säga att du är duktigt på att recensera produkter och du är grym kvinna som jag ser upp till. Kram

 2. Då mitt hår är väldigt långt så medför det även att det är VANSINNIGT platt!! Har provat det flesta volymspray som finns där ute i hyllorna, dock inte denna, så det vore väldigt kul att prova! Sen tackar man ju aldrig nej till en produkt som gör att topparna inte ser ut som ett skatbo!

 3. Har precis som du superplatt skandinaviskt hår och kan typ inte göra någonting för att få lite volym.. har testat det många olika saker och det som har funkat bäst har varit att tuperat rötterna och sedan ”våfflat dem”. Tyvärr sliter det sjukt mycket, vilket mitt hår inte klarar av (det går av) och det blir alltså ännu tunnare och plattare. Kanske kan dessa produkter vara räddningen för mig? Jag håller tummarna :D

 4. Står mitt i en renovering och sköter all målning så håret tar mycket stryk när det skvätter ner färg i det. Skulle vilja skämma bort mitt hår med fina produkter för en gångs skull.

 5. Studentekonomi.
  Väldigt fint och platt hår + hemmafärgning –> frissigt och tort hår –> hjälp?

 6. Hej!

  Sista räddningen för mitt hår!
  Livlöst, tråkigt, frissigt och ja riktigt trist.
  Nu kanske man äntligen vågar ha året utsläppt och känna sig kvinnlig.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

 7. Har en dotter som har typiskt svenskt tunt hår utan volym. När jag läser ditt inlägg här vad dessa produkter gör för ditt hår tänker jag bara – detta måste lovisa prova. Just nu har hon riktiga komplex för just håret och tycker det är fulast i hela världen.

  1. Escribe tu comentario Puedes usar las siguientes etiquetas HTML: <a> <abbr> <acronym> <b> &ltgolockqubte&;t; <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong> var RecaptchaOptions = { theme : ’red’, lang : ’en’ , tabindex : 5 };   #submit {display:none;}

 8. Alltså trött och ammande tvåbarnsmamma – behöver jag ens säga nåt mer? Haha mitt hår liknar ingenting jag sett förut . Det är så frissigt och svårstylat i topparna , ganska slitet av färg och samtidigt ( tack vare graviditet och amning ) lyckas det vara glansigt o tjockt på mitten . Med ordentliga vårdande produkter kanske till o med jag kan få ordning på burret :)

 9. Jag är med och vill gärna vinna. Varför? För att mitt hår är så torrt och trött, faktikt väldigt nött, och därför vill jag dessa ha, för att håret ska må bra. :)

  Ha en finfin dag! :)

 10. Alltså dessa produkter låter som något helt magiskt som jag MÅSTE ha. Jag har ovanligt tunt hår tack vare att jag fastnade i en gunga när jag var liten så halva håret slets av. Det har såklart växt ut, men jag krånglar än i dag med att försöka få volym på mitt tunna glashår. Har testat ALLT men inget funkar, så skulle vara extremt roligt att få testa dessa produkter!! :D

 11. Mitt hår skriker efter detta efter sommarens bravader!
  Efter en påfrestande uppljusning i håret tog håret skada,
  och trots topparna är borta sen länge tillbaka så är håret väldigt torrt och frissigt…
  Aldrig hört av dessa tidigare precis som dig, vore kul att testa någonting
  annat som man inte har använt förut!
  Måste bara tillägga att du är enormt vacker!
  Tips till vad du kan göra framöver: 5 tips till när du sminkar dig för utgång, och 5 tips när du sminkar dig till vardags? :) Jag behöver lite råd och rön och älskar dina bilder som du klipper ihop!

  1. f4זה כי לא ממש הסברנו איך בונים.מה שמופיע כאן זה רק רעיונות כלליים.איך שאבנה אחד כזה בעצמי, אעלה מדריך ח—¡×•×“ר.בުק×Õוה בקרוב.21

  2. SOOOOOOOOOOOOOO happy for you!!!!!!That is so very wonderful, Gwyn!!!!!YAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!I’m not ready to offer advice yet. (So uncharacteristic of me!) I just want to relish this good news for you.Much love and continued healing!!!!!xoxoxo

  3. Michele S You have pretty good self control. At the ripe old age of 40 you would think I would have patience. I read the chapters straight away. I miss being the age of Tania’s older sisters. In your twenties you can eat what you like and not get fat and I miss being a lot fitter.

  4. Connor, I’m trying out this tutorial with a video of me holding an iPhone and kind of going through some of the screens. However, everything that is green on the iPhone screen is filtered/masked out just like the background green screen. I put a white background on it and the green colors on the iPhone screen turn white/grayish. Any suggestions on how to fix this?

 12. Om det är något som jag aldrig lägger så stor vikt på till vardagen så är det just mitt hår. Det är livlöst,platt och nästan osynligt i mina ögon. Det hade varit så kul att vinna dessa produkter för att jag hört så bra om märket + att verkligen få fixa till en snygg frisyr med volym nästa gång jag drar på exempelvis Afterwork. Håret gör det lilla extra!

 13. Mitt hår blir alltid väldigt lätt frissigt och flygigt, speciellt såhär på hösten/vintern när det är torrt ute.
  Jag har provat flera olika produkter men aldrig hittat någon riktig favorit tyvärr…
  Därför skulle jag gärna vilja prova Sublimate, för den verkar ju låta som en helt fantastisk produkt så jag äntligen kan slippa frissigt hår!

 14. Hej, kul tävling! Jag skulle gärna vinna då jag som fattig student har torrt, frissigt och tråkigt hår. Att få testa dessa vore grymt. Ha en fin kväll :)

 15. jag vill vinna för att… för att… jag ser ju inte riktigt klok ut. och det är ju totalt missvisande, för jag är ju superklok?!? så den här vinsten vore drömmig, minst sagt, det är dags att glänsa nu. glänsa rejält.

 16. Min syster har vid ett flertal tillfällen uttryck sitt missnöje med sitt platta och tunna hår (det var för att hitta några tips till henne som jag hittade till din blogg) och det vore sååå roligt att kunna ge henne dessa produkter eftersom hon själv inte anser att hon har råd med ”riktiga” hårdvårdsprodukter. :)

 17. Oj – mitt hår ser verkligen ut som det till vänster och som småbarnsmamma så har jag inte tid att fixa så mycket med håret så detta hade varit en toppenvinst.

 18. Alltså, när jag läser texten ovan låter det som om du beskriver mig!! Så du förstår säkert varför jag vill vinna. Är så innerligt TRÖTT på icke-volym, på flygigt spret och på produkter som bara gör saken värre. Nu blir jag ju sååå sugen på att testa!! Håller tummarna (och hårtopparna, om jag nu får tag på dem).

 19. WOW! Mitt hjärta slår volter av glädje! Dessa produkter verkar vara som gjorda för mig! Platt, långt, spretigt hår! Kom och hjälp!

 20. Hej! Kul tävling! För en gångs skull vill jag tävla om något liknande för att kunna ge bort det till någon annan! I vinter ska jag för första gången fira jul med svärföräldrarna och detta hade varit de ultimata produkterna för min svärmor: det kommer passa hennes eleganta stil och ge den där extra touchen som är så lyxig att få uppleva ibland. Det är hon värd. Tack för bra blogginlägg och tävling!

  Allt gott/ Susanna

 21. Hej fina du!

  Jag kan ju göra ett försök att vinna denna styling. En sak man aldrig annars skulle ha råd att unna sig då det är andra saker som måste prioriteras varje månad. Med ett tunt och känsligt hår och med toppar som svinto så skulle denna styling vara räddaren i nöden varje dag. Och man skulle då kanske få chansen till ett långt välmående hår i framtiden tack vare denna. Ha en riktigt god jul! Kram.

 22. I grunden har jag tunt, platt nordiskt hår.
  Efter att ha stressat mig sjuk har jag tappat hår, så nu
  är mitt hår ÄNNU plattare och tunnare :-( .
  Därför söker jag desperat med ljus och lykta efter rätt
  produkter som passar mitt hår och ger volym.
  Det känns som att jag provat igenom alla hårprodukter.
  Därför hoppas jag att få testa Sebastians hårprodukter och hoppas
  att jag äntligen hittar rätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *