Loading...
Moa Hedström

SEBASTIAN PROFESSIONAL X MAXIME BÜCHI

24 oktober 2016 av Moa

Hej allesammans!

Jag har i samarbete med Sebastian professional fått äran att få prova några av deras mest ikoniska stylingprodukter samt en nyhet, stylingkrämen Subimate; i en ny tappning! Sebastian har nämligen i höst gått ihop tillsammans med den världskände tatueraren Maxime Büchi och skapat kollektionen ECECTIC. En kollektion som hedras allt som är originellt när det kommer till till exempel mode, hår och liknande. Gissa om det är något jag verkligen går igång på, helt klart en kollektion i min smak.img_6758

Maxime har bland annat samarbetat med Alexander Mcqueen och Rick Owens (två av mina största modehus-favoriter, aaah!). Kul med just denna kollektion är att Maxime studerat produkternas historia och därefter skapat unika designer till förpackningarna, givetvis exklusiva och limiterade.

De befintliga produkterna som fått ny tappning är Craft Clay, Potion 9, Dynamic+, Shaper Fierce och Volupt spray.

Helt ny är dock Stylingkrämen Sublimate som lanseras i höst! Sublimate är helt underbar stylingkräm som ger en transparent och lätt finish för att tämja frissigt/statiskt hår, ge glans och stadga. Kör in den efter du fönat håret samt under dagen om förbättring krävs, den är så pass lättviktig att den inte tynger ner håret det minsta :)

img_6761

img_67f70 img_gg6785

Jag är sååååå otroligt nyfiken på alla dessa produkter och ska väl erkänna att jag redan hunnit prova några av dem, hehe :) Hur snygga är de inte dessutom?

Jag tänkte prata mer ingående om produkterna lite senare i veckan då jag hunnit prova dem alla samt att jag tänkte
köra en utlottning där man kan vinna mina favoriter ur kollektionen så håll ögonen öppna! :)

Kram på er!

*Detta är ett sponsrat inlägg av Sebastian Professional. Alla åsikter är dock endast mina egna och detta samarbete har inte på något sätt påverkat dem.

Kommentera » 2
Sharing :

2 reaktioner till “SEBASTIAN PROFESSIONAL X MAXIME BÜCHI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *